Logo Student Coaching Bie Bie

Student
Coaching
Bie

Over mij

Heuse ervaringsdeskundige

Opdrachten uitstellen, door het bos de bomen niet meer zien, planningen maken en me er niet aan houden, ontmoedigd en gefrustreerd geraken, angst voelen bij het zien van die berg werk… ik ken het allemaal. Toch ben ik voor onderwijs gegaan en voor studenten.

Ik ben Bie Van Vlierden. Als het op studeren aankomt, ben ik een heuse ervaringsdeskundige. Mijn opdrachten als lector en docente aan de bacheloropleidingen en aan de universiteit hebben me efficiënte strategieën doen ontwikkelen. Studenten halen daarmee betere resultaten.

Mijn ervaring als studentcoach,
lector en docente

Ik heb als lector gewerkt aan de lerarenopleiding in Tongeren en Brussel. Ik werkte jarenlang als docente aan de universiteit in Tours, en Lille, Frankrijk. Aan de Hogeschool Gent was ik lector in de opleidingen Office Management, Vertaler-Tolk, Accountancy Fiscaliteit, Marketing en Verzekeringen.
Daarnaast ben ik al een hele tijd zelfstandig studentcoach.

StudentCoaching-Bie

Vanuit mijn ervaringen heb ik StudentCoaching-Bie opgezet voor bachelors en masters waar de student centraal staat. Daarna volgt de strategie.

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Bie Van Vlierden
Slimmer studeren meer resultaat.
Study Smarter Not Harder

ABOUT THE AUTHOR

Kevin Paul began his professional career teaching study skills at the University of Victoria. He has been a student services professional for more than 20 years and has talked with thousands of students about what it takes to be a successful learner. Currently, he is president of Kihon Learning Systems, a company dedicated to helping students of all ages achieve success in their studies. He also serves as Dean of Student Services at Langara College in Vancouver.

Kan StudentCoaching-Bie mij
betere resultaten opleveren?

Iedereen behaalt graag goede resultaten. Maar het is lang niet altijd gemakkelijk. Overloop volgende lijst en vink aan wat je herkent bij jezelf.

Heb je 5 keer ‘Ja’ geantwoord dan heb je duidelijk nood aan/baat bij StudentCoaching-Bie om je op de goede weg te zetten.

Geïnteresseerd in een gratis vrijblijvend gesprek?