Logo Student Coaching Bie Bie

Student
Coaching
Bie

blog

Er zijn momenten dat je er de brui aan geeft.

Er zijn momenten dat je er de brui aan geeft.

Wil je meer weten via een vrijblijvend gesprek?

Je volgt de planning goed, de coaching begint te werken. En dan is er een dag dat je het even niet wil. Dat je eruit wil. Dat je iets anders wil. Doorzakken met vrienden. Verschillende series na elkaar bekijken. Ik ken de verleiding maar al te goed. Wanneer het je overkomt dan kun je een paar dingen doen die je opnieuw in je motivatie brengen.

Voel je niet schuldig

Geniet van de dingen die je in de plaats wil doen. Ga er niet zomaar even uit. Het moet de moeite waard zijn om er even uit te springen. Dan wordt het een keuze voor die dag. En dan maak je de volgende dag een betere keuze!

Beperk de schade onmiddellijk

Doe het één dag, maar herneem je onmiddellijk de dag erop. Je planning kan dat ene dagje of die ene ochtend of die ene namiddag ertussenuit wel aan. Maar niet meer. Dan geraak je in de problemen om deadlines te halen.

Vervang andere me-time

Er is voldoende me-time opgenomen in je planning. Die heb jij meebepaald en ingevuld. Weet je het nog? De volgende dag, of een ander moment vervang je geplande me-time door werk-time. Zo vang je je gestolen me-time op. Doe het niet te vaak want dan kom je er ook niet mee weg.
Study Smarter Not Harder

ABOUT THE AUTHOR

Kevin Paul began his professional career teaching study skills at the University of Victoria. He has been a student services professional for more than 20 years and has talked with thousands of students about what it takes to be a successful learner. Currently, he is president of Kihon Learning Systems, a company dedicated to helping students of all ages achieve success in their studies. He also serves as Dean of Student Services at Langara College in Vancouver.

Kan StudentCoaching-Bie mij
betere resultaten opleveren?

Iedereen behaalt graag goede resultaten. Maar het is lang niet altijd gemakkelijk. Overloop volgende lijst en vink aan wat je herkent bij jezelf.

Heb je 5 keer ‘Ja’ geantwoord dan heb je duidelijk nood aan/baat bij StudentCoaching-Bie om je op de goede weg te zetten.

Geïnteresseerd in een gratis vrijblijvend gesprek?